Ventetid er pengespild

Ventetid er pengespild

Mit firma og jeg er altid på farten. Vi er 12 mand, som rejser rundt i Europa og forhandler kontrakter på plads for større og mindre firmaer, og det er mange rejsetimer, vi bruger på det hver måned. Derfor er aflyste, forsinkede og overbookede fly et stort pengespild for os, og det er mange penge, som vi går glip af, både med mistede kontrakter og de flybilletter, som ofte ikke bliver brugt. Det er derfor, vi de sidste par år har brugt et firma, som yder den service at sikre, at vi får den kompensation, som vi er berettiget til at få, hver eneste gang det sker, med mindre det er force majeure.

Bedre end forsikring

Da vi i starten blev klar over, at vi kunne få kompensation og ikke skulle forsikre os ud af hver eneste rejse, for det er dyrt, forsøgte vi selv at gøre det, og hver mand skulle sikre, at de udfyldte alle papirer og fik søgt om kompensation, men det endte med et syndigt rod, og vi gik derefter over til et firma, som klarede alle de situationer for os. Det virkede, må jeg indrømme, der var alt for mange ting, som ikke passede ind, og som vi ikke havde styr på, men det firma, som varetog vores interesser, havde styr på det hele, og de tog sig af enhver situation.

En professionel løsning for firmaet

Det firma, som vi bruger til at tage sig af det, er meget professionelle. Det eneste, som de skal bruge, er få oplysninger, så kigger de på sagen, og allerede dagen efter er de klar med en løsning, og du kan få styr på det hele. Det er først, når du får kompensationen, at de tager den del, som de skal have for at sikre, at du får din kompensation, og det er en ganske lille del, som de skal have.