Succes skal fejres med maner

Succes skal fejres med maner

Dette år er gået over al forventning. Ordrerne er væltet ind i en hidtil uset grad, omsætningen har været enorm, overskuddet lige så, og medarbejderne har alle som en overgået sig selv. Uden dem, så havde denne succes i mit firma aldrig været, som den er. Derfor ville jeg gerne fejre dem alle sammen med lidt af en oplevelse. Ikke noget med at vente til julefrokosten, nej en succes skal fejres med det samme, for det er her og nu, jeg vil give dem den helt store tur. Nu skulle jeg så finde noget, som vi alle 15 ville kunne sætte pris på og hygge os med. Og finde en dato. Det var lige før jeg overvejede mødepligt, så meget ville jeg gerne fejre dem alle.

Jeg fandt stedet og oplevelsen

Mens jeg legede med tanken, var det eneste, jeg var klar over, at det skulle involvere spisning. Rigtig god mad er altid vejen til folks hjerter. Så langt, så godt. Så manglede det helt særlige element. Oplevelsen.Det skulle være noget, de ville kunne huske, og det skulle være noget, som alle kunne være med på.

Jeg havde droppet alt med fysisk aktivitet. Det kan være rigtig sjovt, men vi spiller allerede lidt firmabold ind imellem, så det var ikke den vej, jeg gerne ville gå. Jeg fandt dog heldigvis hurtigt på noget. Noget jeg også selv gerne ville opleve, nemlig en ølsmagning. Der er både historie og viden i den slags, og hvem kan ikke godt lide en god øl? Mine ansatte kan alle, så nu manglede stedet og der vi skulle spise.

De to ting blev kombineret på bedste vis

Hvis d vil have både en spændende ølsmagning og den bedste restaurant århus på samme sted, så findes stedet. Central beliggenhed, perfekte omgivelser og øl og mad, der matcher. Det var e dag for personalet, men jeg nød det mindst lige så meget som dem.

Vi lagde ud med at smage de forskellige spændende øl og høre om dem, og det gjorde det nemt for alle at vælge, hvilke de gerne ville have til den efterfølgende middag. Maden var ikke kun moderne og spændende, men med en varm tanke til bryggeriet i sig selv, så øllet var som skabt til menuen og omvendt.

Det blev lige den aften, jeg havde håbet på, og jeg kan sagtens se mig selv som gæst igen, både med firmaet, men også med venner og familie.