Stor tilfredshed

Stor tilfredshed

Jeg er fitnesstosse, nogle siger fanatiker, og jeg er vild med at holde mig i gang. Og der er sund mad virkelig en stor del af det, og det ville jeg gerne implementere i mit firma. Vi er 16 ansatte, og vi er meget godt med på den sunde frokost og på, at der skal være grønt til alt. Men jeg mente, at en frugtordning ville gøre det endnu sundere at være ansat hos mig, så derfor undersøgte jeg markedet for firmafrugt og fandt det firma, som skulle sørge for, vi fik frisk og tørret frugt hver uge.

Jeg undersøgte markedet

Jeg tog mig god tid til at undersøge de firmaer, som, jeg mente, kunne være interessante, og det har jeg ikke fortrudt. For dem, som jeg har valgt, har vist sig at være topprofessionelle og meget dygtige til at vejlede os. Vi fik, lige det vi skulle bruge, og det har vi så fået hver uge, siden vi placerede vores ordre, for de kommer så præcist, at vi kan stille vores ure efter dem, og de er meget dygtige til at sikre, at vi får frugt i den bedste kvalitet, og det er altid frisk.

Medarbejderne har været mere end lykkelige for ordningen, og efter seks måneder kan vi stadig mærke, de er meget tilfredse med det, vi kan faktisk også se på bundlinjen, at der er kommet lidt flere penge ind, og at vi er lidt hurtigere til at få ekspederet varerne. Det kan skyldes frugten, som giver lidt energi, eller det kan skyldes tilfældigheder, men jeg ved det ikke.

Jeg ved bare, at vi har fået så god service, så friske råvarer og så præcis en levering, at det burde koste meget mere, end det de tager for det, men jeg klager ikke over, at jeg sparer penge og får god service oveni.