Sammensæt den helt perfekte sommergarderobe

Det er ingen hemmelighed, at sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det fleste af os glæder os som små børn til, at den ankommer. Det betyder nemlig, at man kan finde sommertøjet og bikinien frem, og så skal der ellers grilles og bruges mange timer på stranden. Inden sommeren er over os, er det dog en god ide lige at kigge garderoben igennem, for mange vil desværre opdage, at de er lidt bagud med sommermoden, eller at de bare slet ikke rigtig har noget sommertøj. Jeg stod selv i sådan en situation, men på ingen tid fik jeg sammensat den helt perfekte garderobe, som nu er helt og aldeles klar til sommerens ankomst.

Tøj og sko til enhver lejlighed

I Danmark skal og kan sommergarderoben ikke kun bestå af toppe og shorts. Det danske sommervejr er nemlig ganske utilregneligt, og det kan godt finde på at sende en uanmeldt regnbyge ind over landet i ny og næ. Derfor er det altså en god ide, at du også hiver regntøjet frem, når sommeren melder sin ankomst.

En af de helt store sommertrends, der har ramt os i år, er lyserøde og gule farver. Det er ikke nogen hemmelighed, at farver er noget af det vigtigste at have i sin garderobe i år. Så gem de sorte og grå farver væk og anskaf dig en gul/hvid stribet T-shirt og en lyserød denimjakke, og så er du ellers godt kørende fra start. Denim har da også vundet sit indpas igen, så her er det også bare at slå sig løs.

Én ting er tøjet, men vi ved alle, at det er skoene, der sætter prikken over i’et. På grund af det danske vejrs utilregnelighed, er det en god ide, at du både anskaffer dig et par lækre sandaler, men også et par lukkede sko. Så er du nemlig klar til at imødekomme al slags vejr.

Find inspiration til sommerens fodtøj

Jeg var på bar bund, da jeg først stod og måtte erkende, at jeg absolut ikke ejede et eneste par sko, der egnede sig til sommeren, og jeg vidste derfor, at jeg blev nødt til at søge lidt inspiration. Jeg fandt min inspiration til mit nye fodtøj på Tønderskos blogs, som blandt andet anbefaler Rieker sko til sommervejret. Deres blogs er altid opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet, og de er derfor altid up-to-date med de nyeste modetrends. Jeg vil klart anbefale at søge inspiration hos dem, når skoreolens indhold skal fornyes, uanset om man er mand eller kvinde, da de altid fokuserer på kvalitet og komfort, som er to vigtige nøgleord, når det gælder fodtøj.