Så skete det

Så skete det

Forleden var vi til endnu et større arrangement, hvor vi skulle have catering. Jeg var måske nok en smule forudindtaget, men der er virkelig langt mellem snapsene, når du kigger på catering. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, at det du får at spise, smager som et ben, der sover. Denne gang blev benene dog revet væk under mig, for den mad, som min bror havde bestilt til deres kobberbryllup, var udsøgt, og dem, som leverede det, havde en rigtig god idé om det, som de kom med, hvilke råvarer, som var brugt, og hvilke, som var i de forskellige retter.

Det var gennemført godt

Så fra starten af var de imponerende, og da jeg så fik smagt på maden, var jeg solgt. De havde virkelig forstået at bruge de ingredienser, der var i sæson, og de havde behandlet det med en respekt for råvarerne, som jeg ellers ikke oplever hos cateringfirmaerne. 

Jeg så flere som jeg, der tog et af de visitkort, som cateringfirmaet havde lagt ved siden af buffeten. Det glæder jeg mig til, for vi skal til en del arrangementer i den kommende tid, og der kan vi jo være heldige, at de bruger samme cateringfirma til deres mad ud af huset.

Mange prikker over det berømte i

Der var en summen og en mumlen blandt gæsterne, og lovprisningen af maden var næsten for meget, men jeg må give dem alle ret, maden var exceptionel god, og der var brugt de råvarer, som er i sæson lige nu. Men det, som gjorde, at jeg fik det store smil på, var deres brød. Det var så frisk og lækkert, som var det lige kommet ud af en stenovn i Toscana og sat på bordet. Det havde en sprød skorpe og en dejlig fast krumme som havde en fantastisk smag.

Hele herligheden havde min bror fået til en pris, som slet ikke stod mål med kvaliteten, for jeg havde regnet med en pris, som var mindst det dobbelte. Vi klager ikke, men vi har lov at undre os over, at de kan levere så god både service og mad, og at andre ikke kan levere det samme til deres højere pris.