Personlige gaver til julen

Personlige gaver til julen

At give gaver er fantastisk. Når man ser smilet bredde sig på læberne af den, man holder af, får man en følelse af, at det var alle pengene værd. Den allerbedste gave, man kan give, er en personlig én af slagsen. Det er ofte mere krævende at give, da der skal lægges flere tanker i. Men det er helt klart en unik gave, der vil være mindeværdig mange år frem. Få inspiration til personlige gaver du kan give denne jul.

 

Billede på lærred med et personligt foto

En særdeles personlig gave er et fotografi. Det kan være et familieportræt, et billede af familiens børn, rejseminder, bryllupsbilleder osv. Her kan man selvfølgelig få taget billederne hos en professionel fotograf og derefter få forstørret billederne til den ønskede størrelse. Dog kan man også bestille billede på lærred hos denne webshop. Man har frit valg mellem sine personlige billeder, og kvaliteten af lærredet er fantastisk. Dette er uden tvivl den perfekte gave til bedsteforældrene, partneren eller forældrene.  

 

 

Graviditetsmassage til den gravide

Har du én i familien eller en veninde, der er gravid, er der helt sikkert mange smerter og ømme muskler forbundet med dette. Du kan forkæle hende ekstra denne jul ved at give en graviditetsmassage i julegave. Vælg om du gerne vil stå for massagen selv, eller om du vil lade en professionel stå for det. I kan evt. lave en hyggetur ud af det, hvor du også får massage eller en tur i spabad.

 

Hotelophold til den hårdtarbejdende

Nogle mennesker arbejder sindssygt hårdt på deres arbejde, hvor de lægger mange timer i jobbet. Dette er yderst bemærkelsesværdigt – men man skal ligeledes huske at holde fri. Kender du en, der aldrig holder ordentligt fri, kan du vælge at give et hotelophold i julegave. Dette giver et afbræk i hverdagen, hvor arbejdet lægges til side.