Noget, der bare smager

Noget, der bare smager

Grønt skulle være så godt for øjnene. Sådan siges det, men det er en farve, der er meget tiltalende, om det så er på en tallerken eller i en kop. For mig er det de grønne drikke i form af forskellig slag te, og jeg har fundet mig en ny favorit. Det er matcha, som om muligt har den grønneste farve af alt, og som smager helt fantastisk. Du skal bare huske, den ikke er som andre slags te, den er sin helt egen.

Det er et fint, grønt pulver og ikke teblade, som du kende dem. Du skal piske pulveret i det varme vand med et særligt piskeris af bambus, og så har du din matcha te. Det er nemt at lave, hvis man bare følger denne fremgangsmåde, men du skal til gengæld forberede dig på en smagsoplevelse, der er helt unik. Det er derfor, jeg er begyndt at drikke denne te frem for så mange andre. Farven og smagen er bare lige mig, og der er noget eksotisk og spændende over det oveni.

Gå efter den, der er mest grøn

Som med alt anden te, så er der meget stor forskel på kvalitet. Noget jeg har opdaget hen ad vejen. Det er heldigvis også til nemt at se, om kvaliteten er i top eller ej, for det er farven, der afgør dette. Den skal være lys og saftig grøn, så er kvaliteten bedst. Jo mørkere grøn den er, desto dårligere er kvaliteten. Det er nok også derfor, jeg kun køber min matcha te på nettet i en tehandel.

Her er jeg sikker på, jeg altid kan få den bedste kvalitet, der også er den mest velsmagende, for det er her, jeg finder mennesker, der går lige så meget op i den gode kvalitet og den gode smag, som jeg gør.