Mange timers aktivitet med klassisk legetøj

Mange timers aktivitet med klassisk legetøj

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kender du KREA? Nej. Det burde du virkelig komme til.

KREA legetøj er et rigtig godt gammelt kendt mærke fra Danmark. KREA er kendetegnet ved at lave godt dansk trælegetøj, og især kvaliteten er i højsæde. Kvaliteten er så god, at legetøjet er egnet til mange års leg både i børnehaver og på børneværelset, og KREA trælegetøj er legetøj, der holder i flere generationer. KREA producerer legetøj, som du kender fra din egen barndom i forskellige sunde og holdbare materiale, specielt træ. Legetøj fra KREA er kendetegnet ved at kunne holde til at blive brugt igen og igen i mange år, og det kan derfor siges, at det er produkter, der nemt kan gå i arv i generationer. KREA fremstiller legetøj til børn i mange aldre samt rigtig gode, kraftige babygynger i hård plast. Derudover kan man her hos Farmorsoutlets også købe sansegynger og løbecykler fra KREA, hvilket er produkter, som vi oplever bliver mere og mere populære blandt vores kunder. Nedenfor kan du udforske vores brede udvalg af KREA legetøj, og i menuen i venstre side har du mulighed for at se udvalget af KREA legetøj under de forskellige kategorier som f.eks løbecykler, aktivitetslegetøj til baby og KREA dyr.

Hvad med deres fantastisk sansegynge? Du kender helt sikkert en lille størrelse, der vil blive ellevild for at lege på sådan en den ene dag efter den anden.

Der er tale om en superskøn motorik- og sansegynge, som kan bruges både ude og inde. KREA gyngen er en super god letvægtsgynge, udført i kraftige aluminiumsrør og med finmasket polyesternet. Typen af disse gyngetyper er kendt for at virke meget beroligende på små børn og stimulerer deres motorik og sanser. KREA gyngen er EN71 godkendt, så den har bedst mulig sikkerhed, siddefladen er f.eks ført rundt om aluminiumsrøret, således at en arm eller et ben ikke kan komme i klemme, og KREA sansegynge har også en ekstra kraftig skumkant hele vejen rundt i ringen. En supergod gynge til en billig pris og mange timers leg i vente.