Larm fra den nye skole

Larm fra den nye skole

Vi har boet mange år i samme hus, og vi har ikke hørt meget til den lille skole, som lå ikke langt fra baghaven, men efter at de har bygget den ud, så har vi ikke haft mange rolige øjeblikke. Der er konstant larm fra skolen og de mange aktiviteter, som først lukker langt ud på aftenen, så vi har ledt efter en løsning, som kunne tage noget af larmen. Der er mange løsninger, men det er ikke alle, som er lige pæne, og der er også løsninger, som er meget dyrere, end vi har råd til.

Akustik-billeder er geniale

Det er ikke sværere, end at jeg fik de samme billeder, som de har indtil advokatkontoret ved siden af. Det er billeder, som er med til at dæmpe lyden, og jeg kan selv vælge de motiver, der skal være på.

Jeg fik navnet på hjemmesiden og kiggede ind. De havde virkelig fundet et produkt, som var ikke kun brugbart, men også meget funktionelt, og jeg vidste med det samme, da jeg så prisen, hvilke motiver vi skulle have på vores billeder: Familien og det store billede fra dengang, hvor vi fløj over Rocky Mountains med helikopter.

Jeg ringede og tog en snak med deres kundeservice for at spørge ind til pris, og hvilken størrelse de ville anbefale. De var meget kompetente i deres rådgivning, og jeg følte mig i trygge hænder.

Alt om den slags billeder

Jeg fik en grundig forklaring på, hvordan hele processen foregik, og jeg må indrømme, at det næsten virkede for godt til at være sandt, men vi skulle finde en løsning, så jeg placerede en ordre og sørgede for, at de fik de billeder, de skulle bruge, og så var der kun tilbage at vente.

Det var dog ikke længe, vi skulle vente, for allerede kort tid efter kom vores akustiske billeder, og vi må sige, at det har gjort en forskel. Ikke kun er billederne flotte, men de fjerner også en stor del af lyden, og vi er lykkelige for en løsning, som ikke koster os alle vores sparepenge.