Hæng dine kameraer op selv

Hæng dine kameraer op selv

Jeg havde slet ikke overvejet, at det kunne være en mulighed at installere det hele selv og på den måde spare rigtig mane penge. Men da jeg opdagede, hvad overvågning og gode kameraer koster at få sat op, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at der måtte være en lettere løsning på det hele. Eller i hvert fald en, der var billigere, som jeg derfor ville have råd til.

Hæng dem op selv

Jeg var derfor rigtig begejstret, da jeg fandt en hjemmeside med videoovervågning, hvor priserne var rigtig gode. Der er kun en hage, hvis man vil kalde det for noget sådan, og det er, at du så selv skal montere og installere det hele. Men den besparelse, der er ved det, er så stor, at jeg mener de andre tager mere end overpriser for at montere din sikkerhed.

Jeg snakkede med deres kundeservice, for jeg vidste ikke meget om, hvordan den slags skal gøres. De forklarede rigtig grundigt om, hvor kameraerne skal sidde og vinkles, så de dækker så meget som muligt, og så du ikke skal have flere kameraer end nødvendigt. Dejligt, for de kunne nemt have solgt mange flere kameraer til en som jeg, der ikke ved bedre, men nej her er der stil og service.

Det er ikke slet at hænge dem op

Hvis du ikke er bekymret over at stå solidt på en stige, så er det ingen sag at sætte din videoovervågning op selv. Det er ret nemt, og med den guide jeg fik med, så var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg skulle gøre.

Jeg fik dem op, og det tog mig slet ikke så lang tid, som jeg havde frygtet. Billedkvaliteten er helt i top, og ganske som firmaet sagde, så er alting dækket ind med kameraerne, g sker der noget, så har vi beviser nu.