Guide: Det her skal du opleve i Toscana

Guide: Det her skal du opleve i Toscana

Drømmer du om at tage en tur til det norditalienske? Så kan det varmt anbefales, at du tager et smut til Toscana. Her er dagene med sol lidt længere end andre, og du får virkelig lov til at smage det ægte italienske liv på nærmeste hold. Der er dog en masse, du kan opleve i Toscana, og det kan være svært at finde frem til netop dét, du skal nå, inden du skal hjem igen. Der er nemlig ingen, der ønsker at stresse på deres ferie. Du får tre seværdigheder, du altid bør opleve, hvis du er i Toscana. 

Udforsk byerne i Toscana

Toscana byder på mange smukke og hyggelige byer. Firenze er hovedby i Toscana og samtidig centrum for rigtig meget kunst. Her er der mange flotte kunstmuseer, hvor du virkelig kan fordybe dig i noget af det mest fantastiske kunst i verden. Du kan med fordel også tage til Pisa, som er kendt for sit skæve tårn. Det er en utrolig chamerende by, som er yderst autentisk og hyggelig.

Nyd det lækre køkken i Toscana

I Italien er de verdenskendt for deres lækre køkken, og det er de i særdeleshed også i Toscana. Derfor bør du prøve en masse forskellige lokale restauranter og finde din nye livret. Køkkenet i Toscana byder på mange af de velkendte italienske retter, og du kan se frem til at blive forkælet med god mad.

Tag på stranden

Toscana har en rigtig lækker strand, som du kan bruge en dag ved, hvis du har brug for at slappe af. Viareggio har smukt vand og dejligt sand, og er det perfekte sted til afslapning. Du kan med fordel finde en feriebolig toscana, hvor du kan nyde din tid i Toscana. Med en feriebolig kommer du til at bo tæt sammen med de lokale og rigtig mærke den norditalienske stemning.