Et spændende kontor

Et spændende kontor

Et hjemmekontor har en tendens til at være der, hvor alt det, der ikke lige er plads til i andre rum, bliver opmagasineret. Det er ærgerligt, for det gør det rodet, og jeg får det slet ikke brugt til arbejde på nogen måde. Der skulle ryddes op og indrettes, for det ville være rart med et godt sted at kunne arbejde med lidt af hvert.

Spræl på væggene

Jeg fik lagt godt ud, fik ryddet op og fjernet alt derinde. Jeg smed ud med hård hånd og stod tilbage med de rå væge, og så var jeg ellers klar. Det første var, at der trængte gevaldigt til en gang maling, men jeg kunne ikke beslutte mig til, om det skulle være mørke vægge med en rødlig tone, der ville give en idé om et gammeldags herreværelse, eller om det skulle være lyst og åbent.

Mens jeg grublede over det, så foreslog min kollega en helt anden løsning, nemlig at finde noget tapet til kontoret i stedet, som kunne skabe noget liv på en helt anden måde end maling. Det havde de gjort med succes, efter at have fundet gode ideer på blog på nettet om mulighederne for at pifte væggene op med noget spændende.

Det lød som en god mulighed

Der ville jeg kunne få noget helt anderledes, og da jeg i forvejen har helt glatte vægge, så ville det være ingen sag at få tapet op. Det skulle være med e mønster, så det var tydeligt, at det var tapet. Samtidig besluttede jeg mig til at lodrette striber ville være en rigtig god idé, for det ville også se pænt udrundt om både døren og vinduet.

Jeg fik målt op og for at være helt sikker på, hvor meget, jeg skulle bruge, så ringede jeg til kundeservice hos Tapeteksperten, der hurtigt regnede det ud for mig. Derefter bestilte jeg, og jeg var klar allerede til weekenden. Det er også lettere at få sat møbler ind hurtigt, for det tørrer hurtigere end maling. Og det skal heller ikke have mindst to gange.

Det se rigtig godt ud, og jeg har været meget selektiv med, had der er kommet ind af møbler. Skrammel er nu forbudt, for det er et værelse, hvor der skal være plads til fordybelse. Der er opbevaring, et godt skrivebord, en stol og et par bogreoler. Lige som det skal være, og nu får jeg det endeligt brugt, som jg længe har ønsket.