Elegant og brugbart

Elegant og brugbart

Jeg har altid haft besværlige fødder, som min saglige moder kaldte det. Det betød, at jeg som barn måtte gå i fodformede sko, og det var dengang sko, som bestemt ikke var pæne at se på. Det var sko, som jeg som barn ikke havde lyst til at gå i, og det har ikke ændret sig meget. Men jeg er så heldig, at fodformede sko i dag er noget pænere at se på, og de er stadig lige komfortable.

Med på moden til en god pris

Skoene er dog, som de altid har været, noget dyrere end de sko, som du kan købe andre steder. Derfor har jeg været på jagt efter en forhandler, hvor jeg har mulighed for at få mine sko til en god pris, så jeg ikke skal regne det ind i budgettet som en fast post.

Jeg har ledt i flere år og havde egentligt forenet mig med min situation, men så faldt jeg ved et tilfælde over en hjemmeside, https://mlmodel.dk/arcopedico, hvor jeg kunne få sko som Arcopedico til en god pris – næsten for god en pris, og de havde et stort udvalg.

Det er sandt nok

Jeg var dog noget loren ved at handle på siden, for det virkede næsten for godt til at være sandt. Det var først efter en lang snak med deres kundeservice, som var yderst professionelle og meget kompetente, at jeg placerede en ordre på de sorte lædersko, som jeg havde kigget på i en længere periode.

Allerede efter nogle få dage kom de sko, jeg havde bestilt, og jeg kunne ved selvsyn se, at kvaliteten var i top, og prisen i bund. Men det bedste var det store udvalg. De havde ikke kun fodformede sko til mig, men også sko til resten af familien. Det er noget, som virkelig kan spare os mange penge hvert år, for med fire børn, er det en stor udskrivning.