Det perfekte ur til både mænd og kvinder

Det perfekte ur til både mænd og kvinder

Der er selvfølgelig tale om Daniel Wellington og urene, der er tidløse, klassiske, smukke, enkle og diskrete. Men samtidig et moderne ur, hvor du kan skifte remmen ud efter humør, hvad du har på af tøj eller noget helt andet, og så på ingen tid have et helt andet ur.

Sølv, guld og rose

Der er næppe nogen, der ikke straks genkender et ur af dette mærke. Der er nemlig noget smukt og genkendeligt ved de ure, som netop er det, der gør dem tiltrækkende. Urene kommer i flere størrelser, hvor de mindste er til kvinder, dem i midten er unisex og de store mest til mænd. Men i en verden som vores, skal ingen lade sig begrænse af den slags, og du skal vælge ur i den størrelse, som du bedst kan lide.

Selvfølgelig skal du også vælge, om det skal være i sølv, guld eller rose, og hvilken farve urskiven skal have. Vælg en rem, du godt kan lide. Du kan altid skifte den ud, men det er bedst at starte med en, du kan lide. Du kan løbende supplere med alle de andre modeller.

Daniel Wellington til gode priser

Kvalitet og design koster. Men der er gode muligheder, hvis du gerne vil have et Daniel Wellington lidt billigere. Det er hos Fangels, hvor det med ure er fulgt med tiden. Fysisk forretning i mere end 100 år, det viser noget om deres viden om ure.

Den slags afspejles i deres webshop, der har et stort udvalg af lækre ure, smykker og ting til boligen. Alt det, du forventer, der skal være hos en urmager, samlet både på nettet og i deres forretning.

I øvrigt er det Daniel Wellington, jeg gerne vil have, et rosaguldfarvet med meshlænke i samme farve og med hvid urskive. Diskret, enkelt, feminint og lige mig.