Det helt rigtige sted

Det helt rigtige sted

Vi stod og skulle holde et jubilæum, og det var for en meget skattet medarbejder, så det var vigtigt, vi fandt et sted, som passede helt fint. Så da vi så, der var kommet en restaurant århus i vores gamle bryggeri, så var der kun en mulighed. Det var der, hvor vi skulle holde det, for jubilaren havde stået i lære som revisor på bryggeriet i hans unge år.

Vi tog en lang snak med kundeservice inden, og det, som de kunne love os, var så godt, at vi slog til med det samme, for både prisen, maden og stedet ville være perfekt.

En god chance at tage

Det var selvfølgelig lidt en chance at tage kun ud fra en samtale, men selve jubilæet kunne ikke have forløbet bedre. For ikke kun var der sjæl og stemning i det gamle bryggeri, nej der var også en masse andet, som faldt i hak og gav os en helt igennem fantastisk aften, hvor vi kunne hylde en mand, som havde været i firmaet i 30 år. Noget som man sjældent oplever i dag.

Fra det sekund, vi kom for at aftale med mad og drikkevarer, til de sidste gik hjem om aftenen, var det med professionalisme og ro, det hele blev afholdt. Maden var i særklasse noget af det bedste, som vi har fået til noget arrangement i firmaet nogensinde, og der er mange, som kunne lære meget af den service, som vi fik fra de yderst kompetente og behagelige tjenere på stedet.

Alt var så godt, at vi med det samme bestilte vores plads til den årlige julefrokost, for vi tvivler på det kan gøres bedre noget andet sted til den pris, for selvom det var fantastisk mad og service, så var prisen for det hele ikke så høj, som vi havde forventet.