Det er rart til afveksling

Det er rart til afveksling

Som afveksling har jeg fundet ud af, at det faktisk er rart med lydbøger. Jeg har altid læst meget, og i starten sad jeg med bogen foran mig og fulgte med, men det gør jeg ikke længere, nu slapper jeg af og nyder at få læst en god bog højt af kvalificerede skuespillere, journalister eller kommentatorer.

De har lagt deres sjæl i det

Jeg er dybt imponeret over, hvor meget af dem selv, de har lagt i deres arbejde, når de læser en bog højt. Deres tonering er bare helt perfekt, og det er med til at gøre en spændende bog endnu mere spændende. Det gør det hele så levende, og jeg kan koncentrere mig om historien på en helt anden måde.

Det er en helt ny måde at føle spændingen på. Jeg sidder stadig helt ude på stolekanten, når der sker noget spændende eller uhyggeligt, og jeg føler med alle personerne og deres liv.

Som en film i hovedet på dig selv

Det er bare bedre end en film, for jeg kan danne alle billederne i mit eget hoved, som handlingen skrider frem. Det er som en perfekt kombination af læsning og filmatisering. Og det bedste er, at alle de bedste bøger er tilgængelige på nettet, hvor jeg køber dem løbende.

Ja jeg er nok gået fra at læse rigtig meget til at kombinere det med lydbøger, for begge har deres store forcer, men lydbøgerne tiltaler mig mere og mere med alt det, de har at byde på.

Måske er det også hyggen fra barndommen, der skinner igennem, for der fik jeg altid læst godnathistorier, og det er noget, jeg altid tænker tilbage på med glæde. Jeg kan derfor godt finde på a tage mine lydbøger med i seng, for jeg skal lige have det næste kapitel med også, når det er spændende bøger.