Byens bedste børnebillede

Byens bedste børnebillede

Vi fik for et par år siden taget nogle billeder af vores børn på en ferie til Canada, hvor de var med til en af de store indianerceremonier. En oplevelse, som de kan bære med sig resten af livet. Mens de dansede med medlemmerne af First Nation, så tog jeg mindst 100 billeder, og nogle af dem er i min egen ydmyge mening blevet til små mesterværker.

De skal på væggen

Jeg har, siden jeg tog de billeder, prøvet at få dem forstørret, gjort skarpere, men der er ikke noget, som har gjort dem fyldest før nu, for forleden fik vi leveret 4 billeder på lærred fra https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, så smukke som var de malet af de hollandske guldaldermalere.

Jeg så på et lokal marked nogle billeder, som var kommet på lærred, og firmaet, som havde gjort disse mesterværker, stod og forklarede processen. Jeg tog en snak med dem og et hurtigt kig på deres hjemmeside, og så var det klart, at det var det, jeg skulle med de billeder. Prisen for det var meget lav i forhold til det, som blev det endelige resultat, og det tog også forbavsende kort tid at få det hele skabt.

Det pryder nu endevæggen i spisestuen, og det er imponerende, hvad de har kunne gøre med de billeder, for de har givet dem nyt liv, og jeg er glad for, jeg fik det gjort, for de var professionelle og kompetente i alt hvad de lavede.

Også til gave

jeg har tænkt mig, at jeg i næste måned vil bestille et til hver af bedsteforældrene, så de også kan få det bedste billede af deres børnebørn til deres væg, og det er et billede som på lærred giver et helt andet syn på fotografier.

At firmaet har en næsten perfekt score på 9,9 på Trustpilot er ikke underligt, for det er kvalitet og service, som er i højsædet hos dem.