3 ting, du ikke må glemme i din efterårsgarderobe

3 ting, du ikke må glemme i din efterårsgarderobe

Det er ikke nogen hemmelighed, at sommeren er forbi, og at efteråret har overtaget pladsen. Vejret er blevet mere koldt og gråt, og bladene er begyndt at falde af træerne. Når årstiderne skifter, bliver man nødt til også at skifte sin garderobe lidt ud. Det går nemlig ikke at rende rundt i små shorts og stroptrøjer, når det regner og er koldt udenfor, og omvendt nytter det ikke noget at have en tyk trøje eller jakke på, når der er over 20 grader, og solen skinner. De fleste af os er med på, hvilke større ting der er nødvendige i en efterårsgarderobe; overgangsjakken, striktrøjen, regnjakken, mv. Men det, mange af os ikke er med på, er, hvilke andre ting der skal indgå i den udover disse sager. Derfor vil du i det følgende kunne hente lidt inspiration til de øvrige dele, der skal indgå i din efterårsgarderobe.

Tilbehøret er stadig essentielt

Først og fremmest må du ikke glemme, at efteråret åbner op for masser af mode. Det er der rigtig mange, der har en tendens til at glemme, og derfor glemmer de også, at tilbehør spiller en vigtig rolle i efterårsgarderoben.

Sørg for at få fat på et lækkert tørklæde, ørevarmere, huer, hatte, skønne tasker og masser af smykker. Alle disse ting kan være med til at pifte et ellers kedeligt outfit op og gøre striktrøjen noget federe at se på. Så glem ikke tilbehøret!

Flere par sko

Sko er også en vigtig del af efterårsgarderoben, og det er ikke kun ét par sko, du skal have fat i. Du skal nemlig både have fat i et par støvler, sneakers og sko til pænere brug. Du kan finde masser af inspiration til, hvilke sko der skal indgå i din garderobe, på Tønderskos blog http://sko-siden.dk. Denne side bliver hele tiden opdateret med artikler, der omhandler den nyeste mode inden for sko-verdenen.

Det pæne tøj

Det kan være fristende hele tiden at købe og svøbe sig ind i striktrøjer og andre varme sager, når det udenfor er koldt og styrter ned med vand. Du må dog ikke helt lade denne frist og trang tage over, da du får brug for meget mere end det hen over efteråret. Det er helt sikkert, at du på et eller andet tidspunkt skal til en fest eller lignende, og så bliver du virkelig ærgerlig over, at det eneste, du ejer til efterårsfesten, er tykke trøjer. Du skal altså også sørge for at have noget festligt tøj liggende, som samtidig egner sig til årstiden. Det kan blandt andet være en langærmet kjole eller en buksedragt. Der er masser af muligheder, du skal bare sørge for at have årstiden i baghovedet, når du shopper.